Efectivament, comença la temporada de bolets i en El Hogar Gallego els podràs degustar de mil maneres. Arriba el moment més esperats pels aficionats, pels cuiners i, per descomptat pels comensals que gaudeixen d’aquest petit aliment que ens dóna la mare terra. 

Si ets aficionat a degustar bolets, volem compartir amb tu algunes curiositats d’aquest aliment tan típic de la tardor.

Els bolets més comuns a la cuina

Com ja hem comentat, hi ha infinitat d’espècies de bolets que són ideals per al consum humà però és ben cert que algunes que són les estrelles en el seu gènere.

Com es mengen?

Hi ha bolets que poden consumir-se en cru però altres s’han de cuinar perquè la calor elimina certes substàncies tòxiques. Moltes d’elles, s’ofereixen com a plat principal i algunes altres com a acompanyament. 

A casa nostra tenim plats tan exquisits com:

Així que ja sabeu, si voleu gaudir d’uns bolets de qualitat i cuinats de manera experta, no oblideu reservar a casa nostra. Estarem encantats de assessorar-vos perquè gaudiu al 100% del plaer de menjar uns bolets de temporada deliciosos!