La Hacienda participa a la fira miBoda

La Hacienda del Hogar Gallego ha participat aquest cap de setmana a la fira MiBodaBCN que s’ha celebat al recinte de la Fira de Barcelona. Un equip de La Hacienda del Hogar Gallego ha estat present a la fira miBoda per apropar als visitants la finca, la nostra cuina i tots aquells detalls que oferim als nuvis perquè que tinguin el seu casament somiat.

El Saló miBoda ha tingut lloc el dissabte 30 d’octubre i diumenge, 1 de novembre, al Pavelló d’Itàlia de la Fira de Barcelona. miBoda és tot un referent en el sector de les fires nupcials. Hi han participat més d’un centenar d’empreses, més de 1.000 m2 d’expositors amb fotògrafs, vestits de núvia, invitacions, perruqueria i maquillatge, decoració floral, en definitiva, tots els serveis que es necessiten a l’hora d’organitzar el casament perfecte.

La trajectòria de La Hacienda del Hogar Gallego és llarga i reconeguda. Destaca un paratge natural excepcional, amb vistes a la muntanya i el mar del Maresme, així com una oferta grastronòmica espectacular i tots els detalls personalitzats per a cada parella i els seus convidats.