El tomàquet s’ha guanyat a pols el títol del vegetal més versàtil de la cuina espanyola i si el tenim en conserva podem gaudir tot l’any d’aquest fruit. El tomàquet porta cinc segles present a la gastronomia espanyola i s’ha convertit en un dels ingredients clau de la Dieta Mediterrània, un imprescindible del nostre rebost, sobretot a l’estiu.

Si voleu tastar els tomàquets de VERITAT, com els d’abans, a El Hogar Gallego disposem de tres varietats seleccionades per als nostres clients que faran les delícies dels vostres paladars perquè hem escollit les varietats que recuperen els clàssics, un exercici que ens està permetent tornar a oferir-vos el sabor que sempre ha caracteritzat a aquest producte. Tomàquet, una mica de sal Maldon i un toc d’oli d’oliva verge, i ja tenim un gran plat.

Quines varietats hem seleccionat? 

 

 

WhatsApp Image 2017-08-08 at 14.15.31

Si ets amant del tomàquet i vols tornar a assaborir un tomàquet dels de tota la vida, no ho dubtis i consulta la nostra carta per descobrir el sabor més autèntic d’un dels productes estrella de la cuina mediterrània.