El secret de la vieira de El Hogar Gallego a la revista Cuina

El Hogar Gallego apareix al darrer número (185) de la revista Cuina en un reportatge sobre la vieira. “El secret de la Vieira. El mol·lusc més mític, als fogons” vol apropar-nos a aquest deliciós producte, un mol·lusc amb història i amb mil possibilitats a la cuina.

La revista gastronòmica cita El Hogar Gallego dintre de la seva la guia pràctica com a local de referència on podreu trobar unes delicioses vieires gallegues, per exemple, a la planxa.

Estem així davant d’un producte versàtil que tindrà un gust o altre depenent del seu lloc d’origen i que a l’hora de cuinar cal anar en compte per no coure gaire ni afegir salses gaire pesants que amaguin el seu sabor de mar i delicada textura.

En aquest article podreu aprendre sobre la seva important conservació i diferents idees per presentar-les i cuinar. Us convidem a seguir llegint l’article i animar-vos a venir a provar-les al Hogar Gallego!