El Hogar Gallego revalida un Sol Repsol l’any 2024

El Hogar Gallego: Una dècada sota el Sol de la Guia Repsol

Un any més, i ja en van onze, El Hogar Gallego brilla sota el sol de la Guia Repsol, revalidant el seu prestigiós reconeixement d’un Sol, un honor que ens acompanya des del llunyà 2013. Aquesta fita és testimoni de la nostra dedicació incansable a oferir el millor de la cuina gallega i catalana, de la mà del nostre estimat Toni Gordillo, i el seu talent per transformar producte de primera en plats que parlen directament a l’ànima.

Rodejats per un equip apassionat i en un entorn acollidor, a El Hogar Gallego, hem creat una experiència gastronòmica que transcendeix el simple àpat, convertint-se en un viatge culinari que ens ha valgut la confiança i l’estima dels nostres comensals i el reconeixement continuat de la Guia Repsol. Celebrant aquesta trajectòria, ens comprometem a seguir sorprenent-vos, mantenint l’excel·lència i la innovació que ens caracteritza.

Així que, si encara no ens coneixeu, us convidem a descobrir per què som una parada obligatòria per als amants de la bona taula. I als que ja formeu part de la nostra història, gràcies per fer-ho possible. Per molts anys més sota el sol de la Guia Repsol, sempre amb vosaltres, sempre com a casa.

Calella Comunicació: El Hogar Gallego renova el Sol a la Guia Repsol

Ràdio Calella Televisió: El Hogar Gallego, renovat a l’univers de la Guia Repsol