El Hogar Gallego, reconegut per la Guia Repsol i la Michelin 2024

El Hogar Gallego celebra un moment estel·lar en la seva història amb les recents distincions rebudes. Aquest 2024, Toni Gordillo, el nostre estimat xef i una figura clau en el món gastronòmic del Maresme, ha estat reconegut una vegada més per la seva excel·lència culinària: ha obtingut 1 Sol de la Guia Repsol, mantenint així el reconeixement que ostenta des de 2013, i també renova un any més la recomanació de la prestigiosa Guia Michelin.

L’aproximació de Toni a la cuina és un testimoni de la seva passió per fusionar l’essència de la cuina tradicional catalana amb tocs contemporanis, creant plats que són veritables obres d’art gastronòmic. Format a l’Escola d’Hostaleria Arnadi Hoffman de Barcelona, i amb experiència en cuines de renom internacional com El Bulli de Ferran Adrià, El Racó de Can Fabes de Santi Santamaria, així com amb Jean Luch Figueras (Jean Luch) i Olivier Roellinger (Les Maisons de Bricourt), Toni porta aquesta riquesa d’experiència directament a la nostra cuina.

Toni Gordillo, un estendard de la innovació culinària entre tradició i modernitat, continua recollint èxits per a la nostra cuina.

El Hogar Gallego, situat a Calella (Barcelona), va obrir les seves portes el 1977. Des de llavors, tres generacions han passat per la nostra cuina. Toni Gordillo Bernárdez, fill d’Antonio Gordillo Lavado, manté un equilibri perfecte entre la cuina de mercat del seu pare i la innovació que li atorga la seva formació i estada en alguns dels millors restaurants del país. Aquesta llarga trajectòria i l’estima per l’excel·lència són el que satisfà els nostres comensals fidels i avala els múltiples reconeixements.