El Hogar Gallego aposta per la cuina del mar amb un compromís clar per la qualitat del producte. El peix i marisc arriba al restaurant de Calella directament de les aigües de l’Atlàntic i el Mediterrani, principalment de la ‘batea’ de Cambados i les llotges de Blanes, Palamós i Arenys de Mar. El culte al producte impera en tota la carta. La millor carn de Galícia i una àmplia varietat de productes de proximitat dels pagesos del Maresme es sumen per completar l’oferta de peix i marisc del dia.
El Hogar Gallego aposta per la cuina del mar amb un compromís clar per la qualitat del producte i la senzillesa, amb un servei amable i personalitzat. Productes de primera qualitat que són seleccionats de forma diària pel xef.
El viver propi, amb llagostes, llamàntols, ostres i cloïsses, i l’expositor a l’entrada del menjador són el millor aparador de la qualitat del peix i marisc fresc. Les peces més suculentes (escórpora, gall de Sant Pere, llobarros o els besucs) per ser cuinades a la planxa, al forn, a la sal o a ‘la espalda’ i que es presenten diàriament en un carro que els cambrers ensenyen als clients mentre revisen la carta i els suggeriments del dia.