Celebra la Nit de Cap d’Any a La Hacienda

Arriba la nit més màgica: LA NIT DE CAP D’ANY. I quin millor lloc per a celebrar-la que en un lloc màgic: LA HACIENDA DEL HOGAR GALLEGO.

Des del Hogar Gallego et convidem a gaudir de l’última nit de l’any com et mereixes, en un lloc on tot el que imagines per a aquesta nit es fa realitat: servei excel·lent, un menú exclusiu i la millor companyia, la dels teus amics i familiars.

Un menú de luxe

Sens dubte, un dels elements estrella de qualsevol Nit de cap d’any és el sopar i per això, des de El Hogar Gallego i La Hacienda de El Hogar Gallego i sota la direcció del nostre xef Toni Gordillo hem elaborat un menú exclusiu on carns, peixos i dolços es donen cita per a crear una harmonia de sensacions perfecta; i per descomptat, com cada any, acompanyat de champagne Moët & Chandon.

A més, no faltaran el Raïm de la Sort i una bossa de cotilló per a passar-nos-ho realment de luxe en l’última nit de l’any.Festa sense fi

Celebrarem junts aquesta gran nit fins a les cinc del matí, ballant sense parar i donant-li la benvinguda a un nou any carregat de noves i bones experiències. I mentrestant, i per a anar agafant forces, no faltarà el nostre típic resopón per a aquesta nit tan especial: Pernil Joselito es pot demanar més?

Una nit amb sorpresa

A La Hacienda del Hogar Gallego li volem rendir un homenatge als nostres clients i sobretot en una nit tan màgica. Per això, celebrarem un sorteig d’un Pernil Joselito Gran Reserva entre tots els nostres convidats, hi ha millor manera de celebrar Nit de cap d’any?

Vols venir a celebrar l’última nit de l’any en la nostra companyia? Vols acomiadar-te de l’any amb una festa inoblidable?

Fes la teva reserva en 93 766 20 27 o envia un email a [email protected]