Arriba La Nit Gallega a La Hacienda del Hogar Gallego!

A El Hogar Gallego i La Hacienda del Hogar Gallego estem d’enhorabona. S’acosta una de les festes preferides de tot l’equip i de tots els nostres clients: La Nit Gallega, una nit en la qual li rendim un homenatge a l’estimada terra dels nostres avis.L’objectiu? Gaudir de la seva rica gastronomia i passar-nos-ho genial! Reserva a la teva agenda el proper 17 de novembre!

 

La Nit Gallega arriba a casa un any més amb la idea de sorprendre a tots els que gaudeixin d’ella. A La Nit Gallega  2018 podreu gaudir d’un exclusiu menú realitzat pel nostre xef Toni Gordillo (el nostre cap de cuina) on degustarem productes típics de terres gallegues. A més, comptarem amb el nostre DJ Edu que ens ajudarà a convertir La Nit Gallega 2018 en una festa inoblidable per a tots els que pugueu gaudir-ne.

Un menú de luxe per La Nit Gallega

En aquesta nit li rendim un homenatge a la terra dels nostres avis i, com no podia ser d’altra manera, en el menú es veu reflectit aquest homenatge. En primer lloc, us rebrem amb una Copa de Cava de Benvinguda mentre van arribant tots els convidats a la festa per donar pas a una taula plena de Ostres de Cambados, Nècores, Gambes, Percebes, Lacó a l’estil Feira, Pebrots del Padró, Musclos gallecs amb vinagreta, Escopinyes de la ria, Zamburinyes gallegues, Pop a la gallega i Empanada gallega. Què us sembla? No se us fa ja la boca aigua? A continuació, un bon xuletó de vedella gallega serà el protagonista. Com a postres, res millor que Pastís de Santiago. El punt final el posarà una selecció de brises gallecs que podreu degustar junt amb el cafè.

I a més … música i ball!

L’hora prevista perquè comenci La Nit Gallega 2018 són les 21:00 i, des d’aquest moment, podreu gaudir de música d’ambient, gràcies al nostre DJ Edu. Una vegada que hagueu acabat de sopar podreu arrencar-a ballar fins a les 3:00 de la matinada. No us sembla un pla genial?

 

Així que, ja sabeu, el proper dissabte 17 de novembre teniu una cita amb La Hacienda del Hogar Gallego per gaudir d’una nit màgica on Galícia és la protagonista: La Nit Gallega s’acosta i estem segurs que serà una festa inoblidable. T’hi esperem!

 

Fes la teva reserva trucant al 937662027 o envia un email a [email protected]

 

Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes!