El Hogar Gallego obté el Certificat d’Excel·lència de Tripadvisor de 2016

El Hogar Gallego ha estat guardonat amb un Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor. Aquest premi, que es porta lliurant des de fa sis anys, reconeix la feina feta pels restaurants que han rebut bones opinions de manera sistemàtica a TripAdvisor al llarg de l’any anterior. Els guanyadors del Certificat d’Excel·lència són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients de manera continuada una experiència de qualitat superior.

El Certificat d’Excel·lència té en compte la qualitat i la quantitat d’opinions enviades pels viatgers a TripAdvisor en un període de 12 mesos. Per això, els negocis han de mantenir-se en una puntuació mínima general de quatre punts sobre cinc, així com tenir un nombre mínim d’opinions.

Amb el Certificat d’Excel·lència, TripAdvisor reconeix la feina ben feta d’aquells restaurants que han rebut de manera sistemàtica opinions i valoracions positives dels viatgers. Aquest reconeixement ajuda, segons el lloc web de viatges més gran del món, a identificar establiments que ofereixen amb regularitat un bon servei i a reservar taula per gaudir de la seva gastronomia.