Menú Cap d’Any La Hacienda El Hogar Gallego 31-12-15
Els comensals començaran el sopar d’una nit especial, la de Cap d’Any, el 31 de desembre del 2015, amb un salmó carpier amb alga nori, seguiran amb foie mi-cuit amb tòfona i amb la tonyina vermella marinada amb soja i sèsam per donar pas al Cantàbric (ostres, cloïsses, llagostins, escamarlans, nècores, camarons i percebes). Aleshores serà el moment del llamàntol del país al forn abans d’anar a la carn: entrecotte de Nebraska Black Augus amb salsa Perigeaux i saltejat de verduretes i bolets. Les postres d’aquest espectacular menú de Cap d’Any serà un lingot de xocolata, pa de pessic de festuc i fruita de la passió. Hi haurà cafè, licors i ‘petit fours’. L’àpat serà amb Moët&Chandon i a l’hora de les 12 campanades hi haurà raïm i una bossa cotilló. Després d’un gran sopar, una bona festa, amb discoteca i barra lliure fins a les 5 de la matinada. Per resistir tota la nit, un resopó amb pernil, però no un pernil qualsevol: DO Joselito amb pa de coca. I entre els comensals, el més afortunat guanyarà el sorteig d’un pernil Joselito Gran Reserva. No hi haurà millor manera d’acabar el 2015 i de començar el 2016. Serà a La Hacienda d’El Hogar Gallego, i el preu del cobert, IVA inclòs, serà de 160 euros. Ja podeu fer les vostres reserves trucant al 608 110 261 o al 937 662 027. També per correu: [email protected]