Després de l’èxit de la cata amb Juve & Camps que vam fer el dimecres 29 de juliol a El Hogar Gallego, la marca de cava i vins ha decidit repetir l’experiència passat l’estiu. Aquestes són les fotos de la cata, i aquest era el menú que vam oferir als comensals assistents:
Gazpacho de bogavante
Gaspatxo de llamàntol
* Acompanyat de Gregal d’espiells
Pulpo asado con patata gallega, allada y brotes
Pop rostit amb patata gallega, allada i brots
* Acompanyat de Miranda d’espiells
Lubina con setas, caviar de berengena y pesto de cilantro
Llobarro amb bolets, caviar d’albergínia i pesto de coriandre
* Acompanyat de Millesime
Cabrito cocido a baja temperatura en su jugo con cebollitas glaseadas
Cabrit cuit a baixa temperatura en el seu suc amb cebes glasejades
* Acompanyat de Iohannes ( vi de guarda)
Sopa fría de piña, hinojo y lima, granizado de albahaca y pomelo
Sopa freda de pinya, fonoll i llima, pedregat d’alfàbrega i aranja
* Acompanyat de Essential (cava xarel.lo 100%)
Café, pan y agua
Cafè, pa i aigua
Preu 50,00 € persona (impostos inclosos)