[ Servei Empreses ]

En una ubicació privilegiada, a prop de Mataró, Granollers i Barcelona, amb bones connexions i al centre urbà de Calella, la marisqueria El Hogar Gallego disposa de menjadors privats per a grups de fins a 26 persones. Amb una àmplia experiència en la organització d’esdeveniments a mida, disposem de les eines i del equip humà per convertir el vostre acte en tot un èxit.

Si ja disposeu d’un espai per organitzar la vostra celebració d’empresa però voleu gaudir de la qualitat de la nostra carta disposem de servei de càtering.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres explicant-nos quines necessitats teniu i dissenyarem el vostre esdeveniment a mida!

[ Espais ]

[ Demana més informació ]

    He llegit i accepto la Política de Privadesa de Dades.
    Accepto rebre informació periòdicament sobre els vostres serveis.

    La Hacienda del Hogar Gallego, situada entre Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, a 30 minuts de Barcelona, és una finca singular per celebrar el vostre casament somiat al Maresme.

    En un paisatge únic pel seu encant, La Hacienda ofereix un marc incomparable per celebrar els millors casaments al Maresme, plens de màgia i elegància. Amb un equip professional, amable i proper, que treballa perquè cada esdeveniment sigui únic, a La Hacienda del Hogar Gallego podreu celebrar també qualsevol esdeveniment familiar o d’empresa per a grups de fins a 220 persones.

    www.lahacienda.cat