Preparant ja La Nit de Cap d’Any?

Des de El Hogar Gallego t’animem a gaudir de la nit més màgica de l’any a LA HACIENDA DEL HOGAR GALLEGO, on podràs degustar un exquisit menú preparat pel xef de El Hogar Gallego, en Toni Gordillo.

Gaudeix de la nit més llarga de l’any acompanyat dels teus amics i familiars en un entorn inigualable amb un servei excel·lent, un menú exclusiu i la millor companyia, et pot demanar més?

Un menú preparat pel xef de El Hogar Gallego

Un any més, sorprenem als nostres comensals amb un menú exclusiu el·laborat pel xef de EL HOGAR GALLEGO, en Toni Gordillo.  Les carns, els peixos i els dolços estaran presents a aquest sopar tan especial per crear una harmonia de sensacions perfecta. A més, com no podia ser d’una altra manera, acompanyarem el nostre sopar amb xampany Moët & Chandon.

Per celebrar l’arribada d’un nou any de la millor manera, no faltarà el Raïm de la Sort i una bossa de cotilló.

DESCARREGA’T AQUI EL MENU DE CAP D’ANY

Quan acabis de sopar… no paris de ballar!

Després del sopar, podrem gaudir a la nostra discoteca de música i ball fins a les 5 del matí! Li donarem la benvinguda al nou any plens de bones energies. I, si necessitem agafar forces, no faltarà el nostre típic ressopó: Pernil Joselito.

A més, una sorpresa pels nostres comensals

Per recordar aquesta nit d’una manera més especial, celebrarem un sorteig d’un Pernil Joselito Gran Reserva entre tots els nostres convidats, hi ha millor manera de celebrar Cap d’Any?

Si vols celebrar l’última nit de l’any en la nostra companyia i rebre el nou any amb una festa inoblidable, fes ja la teva reserva! 

Truca’ns al 93 766 20 27 o envia un email a [email protected]

T’hi esperem!

DESCARREGA’T AQUI EL MENU DE CAP D’ANY