
Menú del sopar de Cap d’Any 2017
El Hogar Gallego i La Hacienda del Hogar Gallego, us convidem a celebrar la nit de cap d’any amb nosaltres, em preparat una festa màgica, per una nit única i amb un menú gastronòmic a l’alçada, que us encantarà a la nostra finca de Sant Cebrià de Vallalta.
Dau de salmó marinat, crema fumada, pa de malta i envinagrats
Taco de salmón marinado, crema ahumada, pan de malta y encurtidos
Bombó de foie amb poma al curry i arròs inflat
Bombón de foie con manzana al curry y arroz inflado
‘Berberecho’ gallec amb api i salsa ponzu
Berberecho gallego con apio y salsa ponzu
*****
Cantàbric individual (ostres, cloïsses, llagostins, escamarlans, nècores, camarons i percebes)
Cantábrico individual (ostras, almejas, langostinos, cigalas, nécora, camarones y percebes)
Llamàntol del país al ‘senyoret’, amb carxofa, bolets de temporada i suc dels seus caps
Bogavante del país a lo ‘señorito’ con alcachofa, setas de temporada y jugo de sus cabezas
Filet de vaca ‘Luismi Premium’, amb foie, raïm i Porto
Solomillo de vaca ‘Luismi Premium’, con foie, uvas y Oporto
*****
Borratxo d’ametlles amb gelat de llet merengada, cafè i albercocs
Borracho de almendras con helado de leche merengada, café y albaricoques
*****
Cafè, licors i ‘petit fours’
Café, licores y ‘petit fours’
*****
Moët&Chandon
Aigua mineral
*****
Bossa cotilló i raïm
Discoteca i barra lliure fins a les 5 h.
Resopó pernil DO Joselito amb pa de coca
PREU: 165 € IVA inclòs
* Sorteig d’un pernil Joselito Gran Reserva
RESERVES:
Feu la vostra reserva trucant al 93.766.20.27 o per e-mail a: [email protected]
**La reserva quedarà formalitzada amb el pagament de la mateixa.