web_604_20120216170914

Menú del sopar de Cap d’Any 2017

El Hogar Gallego i La Hacienda del Hogar Gallego, us convidem a celebrar la nit de cap d’any amb nosaltres, em preparat una festa màgica, per una nit única i amb un menú gastronòmic a l’alçada, que us encantarà a la nostra finca de Sant Cebrià de Vallalta.

Dau de salmó marinat, crema fumada, pa de malta i envinagrats

Taco de salmón marinado, crema ahumada, pan de malta y encurtidos

Bombó de foie amb poma al curry i arròs inflat

Bombón de foie con manzana al curry y arroz inflado

‘Berberecho’ gallec amb api i salsa ponzu

Berberecho gallego con apio y salsa ponzu

*****

Cantàbric individual (ostres, cloïsses, llagostins, escamarlans, nècores, camarons i percebes)

Cantábrico individual (ostras, almejas, langostinos, cigalas, nécora, camarones y percebes)

Llamàntol del país al ‘senyoret’, amb carxofa, bolets de temporada i suc dels seus caps

Bogavante del país a lo ‘señorito’ con alcachofa, setas de temporada y jugo de sus cabezas

Filet de vaca ‘Luismi Premium’, amb foie, raïm i Porto

Solomillo de vaca ‘Luismi Premium’, con foie, uvas y Oporto

*****

Borratxo d’ametlles amb gelat de llet merengada, cafè i albercocs

Borracho de almendras con helado de leche merengada, café y albaricoques

*****

Cafè, licors i ‘petit fours’

Café, licores y ‘petit fours’

*****

Moët&Chandon

Aigua mineral

*****

Bossa cotilló i raïm

Discoteca i barra lliure fins a les 5 h.

Resopó pernil DO Joselito amb pa de coca

 PREU: 165 € IVA inclòs        

Sorteig d’un pernil Joselito Gran Reserva

RESERVES:

Feu la vostra reserva trucant al 93.766.20.27 o per e-mail a: reserva@lahacienda.cat

**La reserva quedarà formalitzada amb el pagament de la mateixa.