Celebrem la Nit Gallega 2019!

Cada any a El Hogar Gallego li rendim un homenatge a les nostres arrels amb la celebració de la Nit Gallega. Una festa en la qual gaudim de la gastronomia gallega en un ambient excepcional i en un marc inigualable: La Hacienda de El Hogar Gallego. 

En aquesta ocasió, la data escollida és el dissabte dia 26 d’octubre. Així que, reserveu ja aquesta data a la vostra agenda!

Amb la celebració d’aquesta festa volem sorprendre als nostres clients i acostar-los a una gastronomia rica i variada. A la Nit Gallega 2019 podreu gaudir d’un exclusiu menú realitzat pel nostre xef Toni Gordillo (el nostre Cap de cuina) i on, a més, comptarem amb el nostre DJ Edu que segur que farà que aquesta festa sigui inoblidable per a tots.

Un menú exclusiu per a La Nit Gallega 2019

En aquesta nit la gastronomia gallega és la protagonista i això es veu reflectit en el menú. Només arribar, us rebrem amb una copa de cava per, seguidament donar pas a una taula plena de ostres de Cambados, nècores, gambetes, percebes, lacó a l’estil feira, pebrots del padró, musclos gallecs en escabetx, escopinyes de la ria, “zamburiñas” gallegues, pop a la gallega i empanada gallega. A continuació, una bona mitjana de vedella gallega serà la protagonista. I com a postres, no hi ha res més gallec que el pastís de Santiago. A més, per finalitzar amb aquest menú exclusiu podreu degustar “orujos” gallecs juntament amb el cafè. 

La música i el ball no poden faltar!

Des de primera hora ja podreu gaudir de música d’ambient, gràcies al nostre DJ Edu.I, una vegada que acabi el sopar, hi haurà ball i discoteca fins les 3:00 del matí. Aneu escalfant motors! 

Així que, ja sabeu, la Nit Gallega s’acosta i estem segurs que serà inoblidable per a tots. Marqueu en la vostra agenda el 26 d’octubre i no oblideu reserver el més aviat possible per no quedar-vos sense plaça. Us hi esperem a tots, amics!  

Feu la reserva trucant al 937662027 o enviant un correu electrònic a [email protected]