[ Notícies ]

Entrevista a Toni Gordillo
Paula Molés, presentadora i directora del programa “Un restaurant caníbal a Berlín” de Catalunya Ràdio ha entrevistat al nostre xef, Toni Gordillo. Ha cuinat l’especialitat de El Hogar Gallego: un fricassé de llamàntol amb pèsols del Maresme! Si voleu escoltar tot el programa,...
Seguir Llegint

El Hogar Gallego repeteix a la Guia Michelin
El Hogar Gallego torna a ser, un any més, la recomanació a La Guia Michelin 2022. Es destaca per ser un clàssic, cèntric i amb molts anys de vida. “Famós per tenir una carta completa, però sobretot pels seus fantàstics...
Seguir Llegint

Visita de Philippe Regol
La setmana passada el crític gastronòmic Philippe Regol ens va visitar a El Hogar Gallego. Toni Gordillo, el nostre xef, va elaborar un menú degustació amb un total de 19 plats. Regol va poder gaudir de la nostra proposta culinària,...
Seguir Llegint

Comença la temporada de bolets!
Efectivament, comença la temporada de bolets i en El Hogar Gallego els podràs degustar de mil maneres. Arriba el moment més esperats pels aficionats, pels cuiners i, per descomptat pels comensals que gaudeixen d’aquest petit aliment que ens dóna la...
Seguir Llegint

Arriba La Nit Gallega a La Hacienda del Hogar Gallego!
A El Hogar Gallego i La Hacienda del Hogar Gallego estem d’enhorabona. S’acosta una de les festes preferides de tot l’equip i de tots els nostres clients: La Nit Gallega, una nit en la qual li rendim un homenatge a...
Seguir Llegint

¡Notícia bomba! La Hacienda de El Hogar Gallego estrena nova web!
Avui a El Hogar Gallego estem d’estrena, La Hacienda de El Hogar Gallego estrena nova web i no sabeu la il·lusió que ens fa. Avui neix la nova web de La Hacienda de El Hogar Gallego! Un web molt...
Seguir Llegint

Catalunya Ràdio entrevista al nostre xef, Toni Gordillo
El Hogar Gallego va obrir les seves portes a Calella (Barcelona) el 1977. Per la seva cuina han passat ja tres generacions. Toni Gordillo Bernárdez, fill d’Antonio Gordillo Lavado, és en l’actualitat el xef d’aquesta marisqueria de Calella, que manté...
Seguir Llegint

El tomàquet, l’ingredient estrella de la cuina mediterrània
El tomàquet s’ha guanyat a pols el títol del vegetal més versàtil de la cuina espanyola i si el tenim en conserva podem gaudir tot l’any d’aquest fruit. El tomàquet porta cinc segles present a la gastronomia espanyola i s’ha convertit en...
Seguir Llegint

Torna la Nit Gallega
El dissabte, 28 d’octubre la gastronomia gallega es convertirà en el plat principal d’una de les nostres nits més especials. Una festa emblemàtica a L’Hacienda del Hogar Gallego, a la qual, tot l’equip ja està treballant per tenir-ho tot a...
Seguir Llegint

El carro de peix fresc, sempre a punt!
Una de les grans apostes, marca de la casa, que fem a El Hogar Gallego és garantir la màxima qualitat en tot allò que fem. Durant anys i anys, per exemple, ens ha agradat omplir de producte fresc el nostre...
Seguir Llegint